Saab revine şi va fabrica maşini electrice

Dacă sunteţi fanii constructorului Saab, atunci avem veşti bune. Producătorul suedez a fost cumpărat recent de o companie chinezo-japoneză şi va produce în viitor automobile electrice.

Saab revine şi va fabrica maşini electrice Saab revine şi va fabrica maşini electrice

Saab nu a mai fabricat nici un model la uzina din Trollhatan din luna martie a anului 2011, iar în decembrie anul trecut a intrat oficial în faliment. Totuşi, producătorul suedez este salvat de o companie chinezo-japoneză, urmând ca în viitorul mai mult sau mai puţin apropiat Saab să construiască automobile electrice.

Compania national Electric Vehicle Sweden AB a fost creată de japonezii de la Sun investment şi de chinezii de la National Energy Holding special pentru a putea cumpăra marca Saab. Scopul parteneriatului chinezo-japonez este să producă automobile electrice în fabrica de la Trollhatan, fostul "cartier general" al constructorului suedez. Vom reveni cu mai multe detalii imediat ce Electric Vehicle Sweden AB va confirma oficial cumpărarea producătorului Saab.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.