SAB & Accesorii 2013: program, localizare şi acces

Autor: Adrian Mihălţianu 24 sept. 2013 Știri auto
SAB & Accesorii 2013: program, localizare şi acces

Anul acesta, Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii va aduna sub acelaşi acoperiş în perioada 10-20 octombrie mai multe premiere naţionale aparţinând unor mărci ca: Peugeot, Citroen, Seat, Kia, Nissan etc.

Un pavilion destinat pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto şi societăţilor de leasing şi asigurări va fi pus la dispoziţia publicului, care va putea afla despre cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente.

Mobility Networks va prezenta la SAB & Accesorii 2013 echipamente si accesorii pentru persoanele cu dizabilităţi, care işi doresc sa fie in continuare independente şi nu renunţă la prietenul de nădejde, automobilul. In cadrul evenimentului aceştia vor prezenta o maşină accesorizată cu scaune tip lift exterior, rampa de acces spate cu sistem de fixare a scaunelor, sisteme de fixare pentru scaune cu rotile şi lifturi pentru autovehicule.

Deoarece anul acesta se implinesc 20 de ani de la prima editie a SAB & Accesorii, in cadrul acestei editii vor avea loc şi o serie de evenimente conexe, cum ar fi parteneriatul cu Oldtimer Studio – o expoziţie inedită de maşini clasice denumită Bucharest Classical Car Expo.

In primele 3 zile ale evenimentului echipa Iacarii Acrobaţi va executa in cadrul SAB & Accesorii 2013 demonstraţii aeriene cu două avioane tip YAK 52TW. Sâmbătă, 12 Octombrie, acesşia vor executa un show aviatic nocturn cu artificii.

Pentru fanii glisajelor, Sorin Ene, unul dintre cei mai vechi dritferi din Romania, le va face pe plac prin agresivitatea si perfecţiunea cu care abordează virajele. Tot in cadrul SAB & Accesorii 2013, 15 maşini de offroad vor presta demonstraţii live in cadrul evenimentului.

LOC: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.

ACCES la SAB 2013: Dinspre bulevardul Aerogării, există o parcare chiar la intrarea spre Romaero Băneasa. Dacă veniţi cu RATB-ul, puteţi utiliza autobuzele 112, 301, 335, 605, sau cu tramvaiul 5. Cu metroul, coborâţi la staţia Aurel Vlaicu şi luaţi autobuzul 112 către Romaero Băneasa. Staţia RATB este APICOLA

Program vizitare: Joi, 10 Octombrie – Duminica, 20 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide