Saga Bugatti Veyron ajunge la final. Ultima ediţie va fi prezentă la Geneva 2015

Cea mai rapidă maşină din lume, ambasadorului opulenţei în lumea hypercarurilor Bugatti Veyron şi-a anunţat ultima ediţie.

Saga Bugatti Veyron ajunge la final. Ultima ediţie va fi prezentă la Geneva 2015 Saga Bugatti Veyron ajunge la final. Ultima ediţie va fi prezentă la Geneva 2015

În cadrul Salonului Auto de la Geneva 2015 vom avea ocazia să vedem ultima ediţie Bugatti Veyron. Maşina care nu a putut fi depăşită în ultimii zece ani (şi aici ne referim doar la viteza maximă, ca să evităm situaţiile jenante) îşi anunţă finalul producţiei cu un exemplar aniversar, cel cu numărul 450.

Aşa cum era de aşteptat, detalii referitoare la un succesor al grandiosului Veyron sunt puţine spre deloc. Wolfgang Dürheimer, preşedintele Bugatti, a sugerat (într-o discuţie purtată cu cei de la Auto Motor und Sport) că s-ar putea să mai treacă ceva timp până la apariţia unui alt model supersportiv Bugatti. „Mulţi dintre clienţii noştri sunt colecţionari de artă şi ştiu că pentru a crea un obiect de artă este nevoie de timp”. 

Ce-i drept, provocarea Bugatti nu este chiar uşoară: va trebui să creeze un model care să-l depăşească, în termeni de performanţă, pe actualul. Ar trebui să se oprească Bugatti aici cu modelele supersport sau ar trebui să rişte şi să încerce să-şi depăşească propriile limite?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.