Saga Fast & Furious continuă: numărul filmelor va ajunge la zece

Ai văzut Furious 7 şi te-ai gândit „hmm, oare câte filme vor mai face băieţii ăştia cu acelaşi subiect, dar în altă formă?”. Ei bine, acum ai un răspuns, direct de la Vin Diesel.

Saga Fast & Furious continuă: numărul filmelor va ajunge la zece Saga Fast & Furious continuă: numărul filmelor va ajunge la zece

Dacă ai crezut că saga filmelor Fast & Furious se va termina odată cu cel de-al optulea titlu, te-ai înşelat. Motivul? Vin Diesel a confirmat pe pagina lui de Facebook că va exista o nouă trilogie după Furious 7, ceea ce va duce numărul total de titluri la zece.

În cazul în care ai uitat, îţi reamintim că cel de-al optulea film din serie, denumit Fast 8, va apărea în cinematografe în 2017, însă - spune Diesel - nimeni nu a văzut încă un scenariu şi nici nu a fost ales un regizor.

Fast 8 apare în 2017

Cu atâtea episoade, am putea spune că avem de-a face cu un serial în toată regula. Dar nu mai contează, atâta vreme cât fanii sunt mulţumiţi, iar studiourile îşi umplu conturile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.