Salarii cu 6% mai mari la Dacia, după încheierea negocierilor

Negocierile purtate între conducerea Dacia şi Sindicatul Autoturisme Dacia cu privire la drepturile salariale au luat sfârşit astăzi, după ce au durat aproape două luni.

Salarii cu 6% mai mari la Dacia, după încheierea negocierilor Salarii cu 6% mai mari la Dacia, după încheierea negocierilor

Negocierile dintre conducerea Dacia şi Sindicatul Autoturisme Dacia au luat sfârşit, după ce au luat startul pe data de 20 februarie 2013 şi au bifat mai multe şedinţe.

În cadrul şedinţei finale de negociere, părţile au convenit creşteri salariale, care vor fi acordate din luna mai şi care reprezintă o creştere cu 6% a salariilor. În plus, toţi angajaţii vor primi o primă pentru rezultatul anului 2012, în valoare de 1.608 lei brut, care va fi acordată tot în luna mai acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.