Salonul Auto Bucureşti 2018 în imagini - GALERIE FOTO

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii va avea loc anul acesta în perioada 11 - 21 octombrie.

Salonul Auto Bucureşti 2018 în imagini - GALERIE FOTO Salonul Auto Bucureşti 2018 în imagini - GALERIE FOTO

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii va avea loc anul acesta în perioada 11 - 21 octombrie. Evenimentul se va organiza la Romexpo, în pavilionul expoziţional B2 şi zona exterioară adiacentă. Salonul Auto Bucureşti & Accesorii (SAB & Accesorii) sărbătoreşte anul acesta 25 de ani de la organizarea în 1993 a primei ediţii SAB.

În cei peste 25.000 de metri pătraţi vor fi prezentate cele mai noi maşini de oraş şi de teren, autovehicule utilitare uşoare şi grele, precum şi vehicule hibride şi electrice ale celor mai cunoscuţi producători auto. De asemenea, vor fi expuse şi motociclete, scutere şi biciclete, precum şi componente şi accesorii auto. Organizatorii se aşteaptă ca la această ediţie să participe aproximativ 70.000 de vizitatori.

Biletele pot fi achiziţionate de la intrarea pavilionului expoziţional pentru un preţ de 35 de lei. Copiii cu vârsta până în 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Foto: Marian Ilie / Mediafax Foto

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.