Salonul de la Moscova 2012: Opel Astra Sedan în premieră mondială

Opel celebrează pentru prima oară o premieră mondială în Rusia. La Salonul Auto Internaţional de la Moscova (29 august – 9 septembrie), dezvăluirea noului Astra sedan 4 uşi va fi punctul de atracţie al prezenţei Opel.

Salonul de la Moscova 2012: Opel Astra Sedan în premieră mondială Salonul de la Moscova 2012: Opel Astra Sedan în premieră mondială

"Cu designul său sportiv şi elegant, noul Astra sedan aduce noi elemente în segmentul autovehiculelor compacte cu patru uşi”, a declarat Alfred E. Rieck, Vicepreşedinte Vânzări, Marketing şi Servicii Post-Vânzare Opel.

„Acesta oferă un înalt nivel tehnologic şi o calitate deosebită, la fel ca toate autovehiculele noastre Astra. Noul model Astra sedan reprezintă o componentă importantă a ofertei noastre de produse şi joacă un rol crucial în strategia noastră de dezvoltare. Este o alternativă elegantă şi mai accesibilă în comparaţie cu multe variante de sedan cu patru uşi din segmentul autovehiculelor de dimensiuni medii; prin urmare, noi considerăm că are un potenţial semnificativ de a atrage clienţii, nu numai cei din Rusia, ci şi din multe alte ţări europene.”

Sedanul este un membru important care întregeşte şi diversifică gama Astra, oferind noi sisteme de propulsie şi sisteme de asistenţă pentru şofer, pe lângă designul proaspăt şi sportiv.

Cu prezenţa sa elegantă şi având calităţile specifice modelului Astra, ca şi o gamă largă de tehnologii avansate – unele fiind unice, altele neobişnuite pentru acest segment – noul sedan compact cu patru uşi al mărcii Opel (lungime/lăţime/înălţime: 4.658/1.814/1.476 mm) se adresează clienţilor cu aşteptări ridicate. Are un ampatament de 2.685 mm şi un spaţiu interior generos. Portbagajul său separat oferă un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decât modelul cu cinci uşi. Prin rabatarea fracţionată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1.010 litri.

Opel a anunţat că îşi redefineşte în mod fundamental gama de motoare, iar prima etapă a acestui plan începe acum. Trei familii de motoare complet noi sunt aproape de lansare. Motorul pe benzină, cu patru cilindri şi turbocompresor, cu o cilindree de 1598 cc şi sistem de injecţie directă, cu injectorul montat central în camera de ardere şi tehnologie Start/Stop, este primul motor de acest tip şi va fi lansat la Moscova.

Noul motor SIDI (spark ignition direct injection) ECOTEC generează un cuplu maxim extraordinar de ridicat, de maxim 300 Nm. Producţia va începe la finalul anului şi se preconizează că Rusia va fi una dintre pieţele cele mai mari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.