Salonul de Tuning Auto-Moto din Râmnicu-Vâlcea 2011

Autor: Dan Vache 26 sept. 2011 Știri auto

În prima zi, Centrul de Expoziţii şi Evenimente Sofianu în colaborare cu GrillFest Limit Law şi Shadow Racing Team, a deschis porţile acestui Salon Auto-Moto. Expoziţia de maşini tunate a stat la dispoziţia vizitatorilor care au beneficiat de intrare gratuită timp de trei zile. Printre atracţiile principale ale salonului s-au numărat două modele Dacia Logan modificate, câteva BMW-uri E36 echipate cu jante cromate şi cu un design special, dar şi câteva Golf-uri cu un look extrem de agresiv.

Sâmbătă, locuitorii oraşului Râmnicu-Vâlcea au putut admira parada maşinilor de epocă, unde modele precum Jeep Willis din 1948, Porsche 912 din 1966, Rolls-Royce Silver Shadow din 1970, Dodge Charger din 1970, Mercedes 200CC din 1936, Dadson din 1975 şi Oldmobile Surrein din 1901 au defilat până în curtea Centrului de Expoziţii şi Evenimente Sofianu. Aici, pe toată perioada evenimentului, cei prezenţi au putut face poze alături de cele mai frumoase modele istorice.

Participantii la Salonul Auto-Moto au fost şi martorii unei demonstraţii de îndemânare, ce a avut loc pe un poligon special amenajat, unde câţiva amatori şi-au arătat măiestria în ale şofatului.

Ultima zi a inclus un concurs car-audio, unde participanţii au avut ocazia de a-şi măsura decibelii din sistemele audio performante, dar şi de a asista la un concurs de Miss.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide