Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti reîncepe după 11 ani de pauză

Întârzierea lucrărilor în cadrul noilor pavilioane ...

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti reîncepe după 11 ani de pauză Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti reîncepe după 11 ani de pauză

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB) va fi organizat, după 11 ani de la ultima ediţie, in perioada 23 martie-1 aprilie 2018, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

Ediţia din acest an va fi organizata de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României şi cu Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). Organizatorii aşteaptă peste 150.000 de vizitatori.

Întârzierea lucrărilor în cadrul noilor pavilioane din cadrul Romexpo, alături de obligativitatea obţinerii avizelor de la ISU şi încercarea de a evita probleme legate de organizare au de­terminat Asociaţia Pro­ducă­torilor şi Importatorilor de Auto­mobile să reprogrameze ediţia de anul acesta a Salonului Internaţional Auto de la Bucureşti pentru primăvară, în condiţiile în care evenimentul fusese anunţat pentru sfârşitul anului trecut.

SIAB este recunoscut de Organizaţia Internaţională a Constructorilor de Automobile.

"Vor fi 27.000 mp de spatii la interior şi 20.000 mp la exterior. E important ca am intrat în calendarul internaţional, vom avea de învăţat din ediţia aceasta. Pana acum, 20 de producători şi-au confirmat prezenta la eveniment", a spus Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ.

Printre aceştia, se numără Ford şi BMW.

Evenimentul va avea loc odată la doi ani în viitor, următoarea ediţie, din 2020, fiind programata tot pentru luna martie, după Salonul Auto de la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.