Sâmbătă relaxată la Târgu Mureş

Autor: Oraan Mărculescu 11 iun. 2008 Știri auto

Startul în traseele din ziua de sâmbătă s-a dat relativ târziu, după ora 11, din tabăra de campare de la Jabeniţa, la 30 km de Târgu Mureş.

In drum spre proba specialaVremea bună şi însorită promitea o evoluţie fără probleme pentru participanţi, însă proba specială de la extrem avea să aducă o mică surpriză: o maşină s-a transformat în… submarin, scufundându-se efectiv în râu. Noi nu am surprins această ipostază, fiind în drum spre proba specială de la open – maşina noastră Mitsubishi L200 s-a descurcat mai mult decât onorabil pe urcuşurile abrupte până la drumul forestier destinat celor de la open.

Bolovanii nu au pus problemeDrum care a fost parcurs uşor de toate maşinile, cu excepţia uneia, care a trebuit să uilizeze troliul pentru a scăpa de un buştean observat prea târziu. Doar trecerea peste un mic pârâu cu bolovani i-a încetinit pe paticipanţi, însă proba specială a fost terminată de toate cele 30 de maşini în mai puţin de o oră. În mod interesant, ploaia puternică, apărută din senin, nu a degradat terenul, iar restul parcursului a fost pigmentat doar de rătăcirea unor concurenţi.

Proba de trial nu a pus problemeNici terenul de la proba de trial de la finalul zilei, deşi desfăşurată pe iarbă, nu a pus probleme majore concurenţilor. Maşinile de extrem aproape că nu au avut nici o problemă, în timp ce traseul de la open a fost mai mult unul de viteză, O singură maşină s-a răsturnat la open, dinr-o mică neatenţie, la o coborâre în viteză. Însă, per total, toţi concurenţii şi-au menajat maşinile, iar traseele şi probele speciale de sâmbătă nu au pus probleme.

Seara, după cină, organizatorii le-au făcut o surpriză plăcută participanţilor, printr-un concert live al formaţiei "Sarmalele reci", care a fost o atracţie mai mare decât primele meciuri Euro 2008.

Duminică este programată proba de trial de la Valea Rece, care promite să fie spectaculoasă, Sperăm că mai spectaculoasă decât probele de azi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide