Samsung şi Audi dezvoltă un procesor pentru vehiculele autonome

Alăturându-se NVIDIA şi Google în cursa pentru dezvoltarea de sisteme pentru vehicule autonome

Samsung şi Audi dezvoltă un procesor pentru vehiculele autonome Samsung şi Audi dezvoltă un procesor pentru vehiculele autonome

Alăturându-se NVIDIA şi Google în cursa pentru dezvoltarea de sisteme pentru vehicule autonome, Samsung anunţă un nou chipset special proiectat pentru folosire cu autovehicule din noua generaţie, capabile să funcţioneze cu sau fără ajutorul unui şofer.

Denumit Exynos Auto V9, noul procesor va asigura sistemul infotainment prezent la bordul vehiculelor Audio de ultimă generaţie, pregătite pentru lansare în preajma anului 2021.

Noul computer de bord va asista şoferii şi pasagerii cu informaţii şi servicii de tip divertisment, gândite să facă mai confortabile drumurile lungi cu maşina personală.  Conectat la sistemul infotainment al autoturismului, procesorul Auto V9 va putea reda conţinut video pe 6 ecrane simultan, şi procesa semnal video obţinut cu numai puţin de 6 camere video.

Citeşte articolul complet pe Go4it.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.