Sandero ajunge în Rusia în 2009

Renault va comercializa modelul Sandero în Rusia din a doua jumătate a anului 2009, autovehiculele fiind iniţial importate din România, iar ulterior produse la fabrica Avtoframos din Moscova.

Sandero ajunge în Rusia în 2009 Sandero ajunge în Rusia în 2009

Sandero este construit pe platforma Renault-Nissan, care stă şi la baza modelului Logan, automobilul fiind disponibil atât cu motor pe benzină cât şi diesel. Sub marca Dacia, Sandero este produs doar la uzina de la Mioveni, urmând ca din 2009 să fie fabricat şi la Somaca, în apropiere de Casablanca, Maroc.

Sandero va fi produs de asemenea sub marca Renault în Columbia, la sfârşitul acestui an, şi în Africa de Sud şi Rusia din 2009. Tot sub brand Renault, modelul a început să fie comercializat şi produs în Brazilia, la sfârşitul anului trecut.

Avtoframos a fost înfiinţată în 1998, iar în 2009 capacitatea anuală de producţie se va dubla la 160.000 de unităţi. Fabrica va continua să asambleze modele Logan şi după lansarea producţiei Sandero.

În 2007, Renault a comercializat în Rusia 101.200 de automobile, iar modelul Logan este printre cele mai populare maşini străine de pe piaţa rusă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.