Sandero campanie video

Sandero frânge inimile latinilor şi îi face să îşi părăsească automobilele în mijlocul drumului, pentru a goni în cele mai riscante moduri după noul hatchback, asta este ideea care a stat la baza campaniei regizate de Renault în Brazilia. Oare Dacia cum îşi va promova noul model ?

O după amiză toridă în care eşti blocat în trafic, pe lângă tine, din sens opus, trece un Renault Sandero. Ce faci ? O iei la goană, abandonându-ţi automobilul în convoiul inert şi porneşti în urma hatchbackului. Ca vehicule de urmărire rechiziţionezi un scuter cu tot posesor, un cărucior de cumpărături şi un camion de la salubritate. Ajungi într-un final la "Renault-ul la care nu te aşteptai", după cum îi place constructorului francez să îşi alinte modelul mai accesibil.

Aşteptăm o campanie, pe televiziuni, pentru Dacia Sandero la fel de amuzantă şi există toate premisele, Dacia dovedind mult umor în a îşi organiza platforma online pentru noul model.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.