„Sandero de Bollywood”: Mahindra Verito Vibe este un Logan hatchback făcut în India

Autor: Oraan Mărculescu 15 mai 2013 Știri auto

Cei de la Indian Autos Blog au surprins un nou model din gama Mahindra Verito – care nu e altceva decât prima generaţie Dacia Logan, care a început să fie construită în India înainte de divorţul dintre Renault şi Mahindra.

Cum ”Loganul de Bollywood” are destul de mult succes în India, cei de la Mahindra vor să profite cât mai mult de acest lucru, aşa încât vor lansa o versiune hatchback a lui Mahindra Verito, care se va numi Vibe (un nume care a mai apărut pe Sandero în Brazilia…).

Modelul a fost surprins în cadrul unei şedinţe foto-video publicitare, aşa încât se pot observa destul de bine detaliile principale. Cel mai important este cum arată partea din spate, mai ales dacă ne raportăm la precedentul Sandero.

Diferenţele sunt uriaşe, deoarece Sandero era un model gândit diferit de Logan, având o decupare a uşilor spate mult mai mare. În schimb, Vibe este pur şi simplu un… Verito tăiat, portierele spate fiind aceleaşi ca la sedan.

În ce priveşte hayonu, geamul acestuia are cam aceeaşi înclinare precum luneta sedanului, în timp ce partea inferioară este tăiată drept, într-un stil am putea spune ”din topor” faţă de soluţia găsită în cazul lui Sandero.

Dacă la Sandero stopurile erau plasate în partea inferioară şi aveau o formă destul de complexă şi integrată în designul general al maşinii, la Verito Vibe stopurile sunt plasate în partea superioară (ca la precedenta generaţie Focus), având o formă simplistă şi o estetică deloc tentantă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide