Sandero RS există! Renault lansează primul teaser video cu viitorul model sport [VIDEO]

Contul de YouTube Renault Sport a făcut public primul teaser video cu Sandero RS, un viitor model sport dedicat... Americii Latine.

Sandero RS există! Renault lansează primul teaser video cu viitorul model sport [VIDEO] Sandero RS există! Renault lansează primul teaser video cu viitorul model sport [VIDEO]

Ultima dată când am scris despre Sandero RS, l-am şi văzut surprins complet dezvelit. Acum, ca şi atunci, ştim foarte puţine despre caracteristicile viitorului hot-hatch entry-level de la Renault. Însă acum, cel puţin, avem confirmarea că nu este doar o proiecţie a fanteziilor noastre, ci un model care va vedea lumina zilei, în producţie de serie. 

Ipoteza că ar fi animat de un motor de 1,2 litri, turbo, încă rămâne una rezonabilă, 120 de cai-putere fiind suficienţi pentru a muta cu uşurinţă hatchul cu masă de circa o tonă. 

Din nou, nu ştim dacă există interes pentru producătorul francez să-l aducă şi în Europa, acesta fiind deocamdată targetat pentru piaţa din America de Sud - Brazilia fiind o piaţă foarte importantă pentru Renault. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.