Săptămâna viitoare ar putea apărea noi detalii despre alianţa Ford-Volkswagen

Săptămâna viitoare ar putea apărea noi detalii despre alianţa Ford-Volkswagen

Săptămâna viitoare ar putea apărea noi detalii despre alianţa Ford-Volkswagen Săptămâna viitoare ar putea apărea noi detalii despre alianţa Ford-Volkswagen

Ford şi Volkswagen, care de luni de zile discută despre o alianţă strategică cu potenţiale implicaţii globale pentru industria auto, vor oferi mai multe informaţii despre planurile lor comune la Salonul Auto de la Detroit, care va începe pe 14 ianuarie, scrie Automotive News.

Cei doi producători, care au mai colaborat şi în trecut, au semnat, în iunie, un memorandum ce vizează o alianţă strategică în mai multe domenii, inclusiv dezvoltarea de vehicule comerciale.

De asemenea, cele două părţi discută despre un parteneriat privind producţia de vehicule autonome, vehicule electrice sau pickup-uri de dimensiuni medii.

Cadrul alianţei ar putea include punerea în comun a resurselor privind tehnologia de construcţie a maşinilor autonome. Ford se aşteaptă să lanseze la vânzare primele maşini care se conduc singure până în 2021.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.