Şapte ani de revizii gratuite pentru Ferrari FF în România

Cine comandă un Ferrari FF de la Forza Rossa beneficiază timp de şapte ani de revizii tehnice gratuite. Serviciul se păstrează chiar dacă proprietarul maşinii se schimbă.

Şapte ani de revizii gratuite pentru Ferrari FF în România Şapte ani de revizii gratuite pentru Ferrari FF în România

Lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul serviciu este disponibil pentru toţi clienţii ce vor comanda noul model Ferrari Four începând cu data de 24 martie. Ei vor beneficia de revizie tehnică gratuită timp de şapte ani de la cumpărarea maşinii, serviciul menţinându-se chiar dacă în acest interval proprietarul maşinii se schimbă.

Noul Ferrari Four a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva în această lună şi este primul model de serie cu tracţiune integrală creat de Ferrari.

Ferrari FF vine cu şapte ani de revizii gratuite

FF este dotat cu un motor cu injecţie directă cu o cilindree de 6,2 litri. Acest propulsor dezvoltă o putere maximă de 660 CP la 8.000 rpm. În plus, noul FF este capabil să găzduiască patru persoane şi atinge prima sută de km/h în 3,7 secunde.

Forza Rossa, importatorul oficial şi exclusiv Ferrari în România, are alocate patru unităţi FF pentru acest an. Primul model Ferrari FF va sosi în România în luna iunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.