Săritură de record mondial cu un cap tractor, în America (VIDEO)

Un american şi-a propus să facă o săritură cu un cap tractor, iar scopul a fost să atingă vreo 42 de metri. Dar în cele din urmă şi-a depăşit scopul, deşi nu voia să facă asta neapărat.

Săritură de record mondial cu un cap tractor, în America (VIDEO) Săritură de record mondial cu un cap tractor, în America (VIDEO)

Mai ţii minte recordul stabilit de Lotus, cu autotrenul care a sărit peste monopostul de Formula 1? Cartea Recordurilor a înregistrat lungimea săriturii la 25 de metri.

Acum, un american a reuşit să sară (fără trailer, e drept) nu mai puţin de 50,59 metri la un eveniment desfăşurat în statul american Montana. Acolo, cascadorul Gregg Godfrey şi-a propus să sară în jur de 40 de metri, dar până la urmă a reuşit peste 50 de metri.

VIDEO:

Via The Verge

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.