SCANDAL: Nemţii îi dau afară pe chinezi!

Nemţii nu se joacă: producătorul Shuanghuan, acuzat de plagiat de către cei de la BMW, are interdicţie în Germania, în urma unei hotărâri judecătoreşti din Munchen.

SCANDAL: Nemţii îi dau afară pe chinezi! SCANDAL: Nemţii îi dau afară pe chinezi!

Deşi Uniunea Europeană a permis multor constructori chinezi comercializarea maşinilor acestora pe piaţa europeană, producătorii europeni nu sunt de acord. Recent, BMW a reuşit să obţină o hotărâre favorabilă împotriva producătorului chinez Shuanghuan, acuzat că ar fi plagiat precedenta generaţie BMW X5 prin SUV-ul CEO - asta după ce DaimlerChrysler a blocat comercializarea unui alt model chinezesc, care plagia micul Smart ForTwo.

Chinezii au dreptul la apel, însă şansele de câştig sunt destul de mici în faţa justiţiei germane. Ceea ce ar putea însemna că importatorul China Automobile Deutschland ar trebui să retragă toate modelele CEO de pe piaţă. Lucru care, cu siguranţă, va declanşa un scandal internaţional, având în vedere că mulţi producători auto mondiali ţintesc piaţa chineză (BMW are un parteneriat cu Brilliance, de exemplu).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.