Scandalul Dieselgate ar urma să coste Volkswagen 2 mld de euro în 2019

Frauda a implicat peste 11 milioane de autovehicule construite de grupul german.

Scandalul Dieselgate ar urma să coste Volkswagen 2 mld de euro în 2019 Scandalul Dieselgate ar urma să coste Volkswagen 2 mld de euro în 2019

Consecinţele scandalului “Dieselgate” vor costa Volkswagen 5,5 miliarde de euro în 2018 şi aproximativ două miliarde de euro în 2019, a anunţat Frank Witter, directorul financiar al producătorului auto german, potrivit capital.fr.

De la declanşarea scandalului manipulării rezultatelor testelor de emisii în 2015, grupul german a cheltuit peste 27 miliarde de euro pe procese intentate de acţionari şi consumatori, dar şi pe amenzi.

Frauda a implicat peste 11 milioane de autovehicule construite de grupul german.

Costul acestei afaceri s-ar putea situa în jurul unui miliard de euro în 2020, a mai precizat Frank Witter. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.