Scandalul VW ar putea distruge Bugatti

Viitorul mărci supersport Bugatti este în ameninţat de scandalul Dieselgate.

Scandalul VW ar putea distruge Bugatti Scandalul VW ar putea distruge Bugatti

Viitorul mărci supersport Bugatti este ameninţat de scandalul Dieselgate. Şeful VW, Matthias Müller, a declarat în presa germană că analizează reduceri de costuri şi procesele de dezvoltare ale unor noi modele, din cauza scandalului emisiilor, informează Autocar.co.uk

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo - GALERIE FOTO şi VIDEO

Capcană pentru şoferi, în centrul Bucureştiului - VIDEO

Deşi investiţiile în cele mai profitabile modele VW vor continua, dezvoltarea modelelor exotice, precum Phaeton sau succesorul lui Veyron, ar putea fi oprite.

Matthias Müller s-a adresat muncitorilor de la sediul VW din Wolfsburg, explicându-le că vor fi revizuite toate investiţiile viitoare, iar cele care nu sunt vitale vor fi anulate sau amânate. "Procesul nu va fi nedureros", a spus Müller.

Totodată, şeful VW a anunţat că tehnicienii companiei sunt aproape de găsirea unei soluţii pentru modelele afectate de scandalul Dieselgate, confirmând că, în timp ce anumite motoare vor fi redresate cu o soluţie software, altele vor necesita modificări mecanice.

Potrivit zvonurilor, cele mai mari modificări vor fi făcute la motorul diesel de 1,6 litri, însă VW nu a confirmat speculaţiile.

DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

DIESELGATE, de la A la Z. O analiză completă marca ProMotor, unde afli tot ce trebuie să ştii despre scandalul momentului

Noi dezvăluiri în Dieselgate: Un şef VW explică de ce declanşarea scandalului era doar o problemă de timp

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.