Schimbarea numărului de înmatriculare nu mai afectează valabilitatea rovinietei

De mâine, 11 iulie 2014, şoferii care vor să îşi schimbe numărul de înmatriculare al maşinii scapă de un hop birocratic atunci când vine vorba despre rovinietă. Detalii în continuare.

Schimbarea numărului de înmatriculare nu mai afectează valabilitatea rovinietei Schimbarea numărului de înmatriculare nu mai afectează valabilitatea rovinietei

Şoferii care vor să îşi schimbe numărul de înmatriculare al maşinii vor beneficia în continuare de valabilitatea rovinietei cumpărate înainte de schimbarea numărului, scriu cei de la Digi24. Cu alte cuvinte, de mâine, 11 iulie 2014, dacă vrei să îţi schimbi numărul de înmatriculare nu mai trebuie să anunţi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) pentru a păstra valabilitatea rovinietei cumpărate deja.

Mai puţine hopuri birocratice, mai multă fericire pentru şoferi

Potrivit sursei citate, angajaţii de la Serviciul Înmatriculări vor opera modificarea în baza de date proprie, la care vor avea acces şi funcţionarii CNADNR. Astfel, birocraţia va fi eliminată în această privinţă.

În România, preţul unei roviniete de 12 luni pentru autoturisme este de 28 de euro, sau aproximativ 123 de lei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.