Schiţe: aşa ar putea arăta BMW X3 M

Fanii de pe bimmerboost.com sunt interesaţi de orice poartă sigla BMW, chiar şi de noul SUV BMW X3. Pentru care au imaginat o versiune Motorsport. Vă place?

Schiţe: aşa ar putea arăta BMW X3 M Schiţe: aşa ar putea arăta BMW X3 M

Orice fan BMW ar vrea să vadă sigla M, de la Motorsport, pe orice BMW. Iar noul SUV BMW X3 nu face excepţie - dacă bavarezii oricum au în program modelele BMW X5 M şi BMW X6 M, de ce nu am putea vedea în viitorul apropiat şi un BMW X3 M?

Până când acest lucru va deveni (sau nu) realitate, fanii de pe BimmerBoost ne oferă nişte randări cu un posibil BMW X3 M. Avem parte şi de argumente: X3 este mai compact şi mai uşor decât X5, prin urmare poate fi o bază mult mai bună pentru un SUV de înaltă performanţă.

Fanii de pe BimmerBoost ne propun un posibil BMW X3 M

În cazul lui BMW X3 M, ar fi suficient motorul twin-turbo în şase cilindri, care să dezvolte o putere de până la 450 CP. De fapt, făcând un calcul, pentru ca X3 M să ajungă la acelaşi raport masă/putere ca şi X5 M (4,4 kg/CP pentru 555 CP), motorul ar fi suficient să dezvolte circa 430 CP. Ceea ce ar însemna şi un consum mai redus.

Bineînţeles că transmisia integrală ar fi standard, în timp ce cutia de viteze ar trebui să fie una automată convenţională - nu o versiune cu dublu ambreiaj, deoarece BMW X3 M este, până la urmă, un SUV, deci nu trebuie uitat că ar putea remorca rulote sau ar fi utilizat şi în afara şoselelor.

Pentru BMW X3 M ar fi suficient un motor de 420 CP, iar demarajul 0-100 km/h s-ar face in 5,5 secunde

Performanţele lui BMW X3 M ar trebui să fie foarte bune: demaraj 0-100 km/h în 5,5 secunde şi o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Cifre care sunt destul de seci, însă adevăratele valenţe de SUV sportiv ar urma să fie date de setările suspensiilor, frânelor şi direcţiei, X3 M promiţând o manevrabilitate mai bună decât X5 M.

Vezi mai multe imagini pe bimmerboost.comi

Voi ce credeţi?

VI SE PARE O IDEE BUNĂ BMW X3 M?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.