Schiţe: aşa ar putea arăta noul BMW M6

O dată cu încheierea producţiei lui BMW M6, visele pasionaţilor rămân alimentate doar de propuneri pe calculator. Iată viziunea celor de la bmwblog.com despre viitoarea generaţie BMW M6.

Schiţe: aşa ar putea arăta noul BMW M6 Schiţe: aşa ar putea arăta noul BMW M6

Dacă aţi uitat, vă reamintim că BMW a decis stoparea producţiei lui BMW M6, atât în versiune coupe, cât şi cabrio. Ceea ce nu înseamnă că nu va exista un nou BMW M6.

Acesta ar putea arăta ca în schiţele celor de la bmwblog.com, din care se vede clar că vorbim de un coupe derivat din recentul concept BMW Gran Coupe, prezentat la Salonul Auto Beijing 2010.

VEZI RANDĂRILE CU NOUL BMW M6

Având un stil mai sobru, mult diferit de ceea ce ne-a oferit Bangle pentru actualul BMW Seria 6, viitorul M6 arată ca un fel de BMW M3 ceva mai masiv, dedicat mai mult cunoscătorilor decât celor care vor o maşină extravagantă.

Motorul V10 a fost şi el "înmormântat", în principal din raţiuni ţinând de poluare, noul M6 urmând a beneficia de un V8 cu tehnologie turbo. Puterea nu ştim, deocamdată, cât va fi, dar e clar că va fi mai mare de 500 CP, pentru a păstra ideea de evoluţie faţă de precedenta generaţie.

Rămâne de văzut dacă M6 va fi propus doar în versiune coupe şi cabrio, ca până acum, sau se va diversifica şi pentru noile versiuni, coupe cu 4 uşi, precum şi ineditul shooting-break, despre care au apărut recent zvonuri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.