Schiţe cu viitorul BMW M3

Cei de la bmwblog.com au descoperit în ultimul număr al revistei germane AutoZeitung o randare a viitorului BMW M3. Nouă ne place. Vouă?

Schiţe cu viitorul BMW M3 Schiţe cu viitorul BMW M3

Urmaşul lui BMW M3 se pare că este programat pentru 2014, conform publicaţiei germane AutoZeitung, care ne oferă şi un posibil preview pentru cum ar putea arăta noul M3.

Conform noului nomenclator intern al bavarezilor, noul BMW M3 urmează să aibă indicativul F32 şi se pare că va fi oferit doar în versiunile coupe şi cabrio, eventualele variante sedan şi touring rămânând încă sub semnul întrebării.

Noul BMW M3 va fi bazat, normal, pe viitoarea generaţie BMW Seria 3, care va fi lansată în 2012, însă va renunţa la marele V8 în favoarea unui motor twin-turbo, de 3,0 litri şi cu şase cilindri în linie. Puterea acestui propulsor se preconizează că va atinge 450 CP, dar sportiva bavareză va beneficia şi de pachetul EfficientDynamics, aşa încât ar trebui să ne aşteptăm şi la consumuri mult mai reduse.

Cât despre randarea celor de la AutoZeitung, se remarcă la prima vedere agersivitatea accentuată a maşinii, cu muchii ample şi elemente aerodinamice bine puse în evidenţă.

Voi decideţi cât de reuşită este randarea noului BMW M3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.