Schiţe de design cu Skoda Kamiq. Este cel mai mic crossover din gama cehilor

KAMIQ este un cuvânt ce provine din limba inuiţilor din nordul Canadei şi Groenlandei, care se referă la ceva ce se potriveşte ca o mănuşă, în orice situaţie.

Schiţe de design cu Skoda Kamiq. Este cel mai mic crossover din gama cehilor Schiţe de design cu Skoda Kamiq. Este cel mai mic crossover din gama cehilor

Kamiq este cel mai nou crossover Skoda de pe piaţa europeană, şi marchează următorul pas în creşterea producţiei de SUV-uri a constructorului ceh. Modelul Skoda Kamiq este un crossover urban care se prezintă ca un partener ideal în viaţa de zi cu zi, atât în oraş, cât şi în afara acestuia. Kamiq există deja pe piaţa din China. Numele se încadrează în lista de modele Skoda, majoritatea începe cu litera K şi se termină cu Q.

Skoda ne oferă două schiţe de design cu noul model. Cu aspectul său puternic şi robust, crossoverul de oraş continuă ascensiunea cehilor în segment.

Din faţă, aspectul puternic şi încrezător este definit de o grilă cu fante duble, o caracteristică tipică laşinilor de la Skoda.

Modelul ŠKODA KAMIQ combină agilitatea şi manevrabilitatea unei maşini compacte, cu avantajele unui SUV - poziţia mai înaltă a scaunelor, o vizibilitate mai bună, accesul mai uşor în maşină, precum şi o gardă la sol mai mare.

KAMIQ este un cuvânt ce provine din limba inuiţilor din nordul Canadei şi Groenlandei, care se referă la ceva ce se potriveşte ca o mănuşă, în orice situaţie.

Premiera mondială a noului ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.