Exclusiv  Schiţe useri: Dacia Sandero Cabrio

Userul Liviu Andronic s-a "jucat" puţin în photoshop şi ne-a trimis o imagine interesantă: Dacia Sandero Cabrio. Ce ziceţi, e o idee plauzibilă?

Schiţe useri: Dacia Sandero Cabrio Schiţe useri: Dacia Sandero Cabrio

Dacia începe să devină o marcă de succes, în mare parte ajutată şi de criza auto. După familia de maşini familiste bazate pe platforma Loganului (Sandero şi Logan MCV având mare priză la publicul din vestul Europei), a venit rândul celui mai ieftin SUV din lume, Dacia Duster, să sporească notorietatea mărcii naţionale.

Ceea ce înseamnă că putem să visăm. Unii, mai pragmatici, la un monovolum pentru familie sau o maşină de oraş foarte ieftină.

Alţii, la maşini sport sau, de ce nu, cabriolete - cum este şi cazul lui Liviu Andronic. Acesta ne oferă ideea lui despre cum ar putea arăta un model decapotabil românesc: Dacia Sandero Cabrio - VEZI AICI IMAGINEA.

Ce părere aveţi despre această propunere?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.