Schumacher testează pentru Ferrari

Michael Schumacher va reveni la bordul monopostului Ferrari 2009. Vestea proastă, pentru fanii germanului, va fi că Schumy va ocupa doar poziţia de pilot de teste, pentru a pregăti materialul de concurs aferent sezonului viitor.

Schumacher testează pentru Ferrari Schumacher testează pentru Ferrari
Michael Schumacher rămâne în continuare unul din "sfătuitorii" de elită ai Scuderiei Ferrari, know-how-ul său fiind extrem de valoros pentru îmbunătăţirea tehnologilor şi elaborarea strategiilor de concurs. Ocazional, legenda germană urcă şi la bordul monopostului pentru un feedback mai mult decât avizat.

Sezonul 2009 se anunţă unul special, reglementări noi privind setările monoposturilor fiind introduse. În consecinţă, Ferrari a apelat la omul care a scris istorie pentru "Căluţul Cabrat" pentru a seta viitorul material de concurs. Sarcina germanului constă în a evalua şi dezvolta aerodinamica modelului F2008 şi noile slick-uri în conformitate cu noile reguli impuse în "Marele Circ". După experienţele recente pe două roţi, Schumacher revine astfel la dragostea supremă.

Testele se vor desfăşura pe circuitul din Catalunya în cursul săptămânii viitoare, conform ziarului italian Gazzetta dello Sport.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.