Schwarzenegger demonstrează că e „eco” aruncând maşini în aer. VIDEO

Atunci când americanii încearcă să pară „eco”, o fac în stilul propriu şi caracteristic. Acum, nu ştim cât de ecologice sunt modalităţile lor de a scăpa de maşinile „murdare”, dar cu siguranţă sunt spectaculoase...

Schwarzenegger demonstrează că e „eco” aruncând maşini în aer. VIDEO Schwarzenegger demonstrează că e „eco” aruncând maşini în aer. VIDEO

Cum demonstrează un american că e „eco”? Foarte simplu: dacă e politician, dă bonusuri celor care cumpără de-alde Toyota Prius şi alte hibride şi maşini electrice (între 1.500 şi 9.500 de dolari, puţin dacă e să ne raportăm la cei circa 6.000 de euro pe care-i oferă săracul stat român pentru o maşină electrică) şi distruge în cel mai americănesc mod cu putinţă maşinile vechi.

Dacă un parlamenar din California a hotărât că e cazul să organizeze spectacolul de mai sus, în care un biet Ford Ranger din 1984 a fost zdrobit pur şi simplu de un compresor, Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, a ţinut morţiş să se alăture iniţiativei. Cât de „eco” e Schwarzy? Exploziv de eco!

Cum ţi se pare acţiunea americanilor? 

Via Autoblog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.