Se întâmplă din nou: Accident feroviar în România. După cât timp a fost reluată circulaţia

În perioada în care traficul feroviar ...

Se întâmplă din nou: Accident feroviar în România. După cât timp a fost reluată circulaţia Se întâmplă din nou: Accident feroviar în România. După cât timp a fost reluată circulaţia

Circulaţia feroviară a fost reluată, joi seara, pe Magistrala 900, între Valea Albă şi Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, după aproape 17 ore de când patru vagoane ale unui tren privat care transporta motorină au deraiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, joi, la ora 21.45, circulaţia feroviară pe Magistrala 900 a fost reluată.

Joi dimineaţa, la ora 5.10, între Valea Albă şi Drobeta Turnu Severin, circulaţia feroviară a fost blocată, după ce patru vagoane care transportau motorină au sărit de pe şine. Unul dintre vagoane s-a fisurat, după ce s-a răsturnat.

Nu s-au înregistrat victime.

În perioada în care traficul feroviar a fost oprit, între staţiile Drobeta Turnu Severin - Gârniţa (şi retur) a fost asigurată transbordare auto pentru trenurile IR 1797 Bucureşti Nord – Timişoara, IR 1692 Timişoara – Bucureşti Nord, IR 1591 Bucureşti Nord – Drobeta Turnu-Severin, IR 1590 Drobeta Turnu-Sverin – Bucureşti Nord, potrivit CFR Călători.

La Ministerul Transporturilor a fost convocat comitetul ministerial de criză, iar o comisie a AGIFER va ancheta evenimentul feroviar pentru stabilirea cauzelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.