Se lansează VW Virtus, adversarul direct al Daciei Logan

Volkswagen se pregăteşte pentru lansarea unui nou sedan bazat pe modelul ...

Se lansează VW Virtus, adversarul direct al Daciei Logan Se lansează VW Virtus, adversarul direct al Daciei Logan

Volkswagen se pregăteşte pentru lansarea noului său sedan bazat pe modelul Polo. Virtus se va numi acesta, şi va fi disponibil pentru piaţa sud-americană.

Virtus va fi susţinut de generaţia a şasea a platformei MQB A0, care a fost proiectată pentru mai multe stiluri de caroserie, inclusiv hatchback-uri, SUV-uri şi sedanuri.

Noua fotografie teaser oferă o imagine a profilului lateral al lui Virtus. În timp ce forma farurilor pare să păstreze trăsăturile familiei, barele de protecţie din faţă arată mai bine. Se pare că lămpile din spate sunt complet noi, iar de un design nou a beneficiat şi bara de protecţie din spate. Ampatamentul are 2.600 de mm, este cu 36 de mm mai lung decât hatchback-ul pe care se bazează, şi se poate lăuda cu o capacitate de 500 de litri.

Chiar dacă teaser-ul nu a dezvăluit interiorul, cel mai probabil cabina se va asemăna cu cea a hatchback-ului Polo, dar cu tapiţerie diferită.

Pentru piata sud-americana, Virtus va fi disponibil cu două motoare - un motor pe benzina de 1,6 litri cu patru cilindri care livreaza 117 CP si un cuplu de 162 Nm şi unul de 1,0 litri, cu trei cilindri, care produce 128 CP si 200 Nm. Primul dintre acestea este cuplat la o cutie de viteze automată cu cinci trepte, în timp ce al doilea va fi cuplat la o transmisie automată cu şase trepte.

Noul sedan va înlocui VW Voyage şi Polo vândute pe piaţa braziliană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.