Se retrage Skoda Octavia Tour

După 12 ani de prezenta pe piaţa din România şi 14 ani de la lansarea modelului, Skoda Octavia Tour îşi încheie parcursul la nivel internaţional şi ocupă locul binemeritat în istoria Skoda.

Se retrage Skoda Octavia Tour Se retrage Skoda Octavia Tour

În România, au fost vândute peste 40.000 unităţi Skoda Octavia Tour de la lansarea sa pe piaţă, fiind unul dintre cele mai bine primite modele din istoria brandului. Pentru a marca acest moment şi a anunţa ofertele pentru stocurile existente, importatorul auto, împreună cu agenţia de advertising Frank, au lansat o campanie a cărui concept se centrează pe "dealerul refractar", care nu doreşte să se despartă de acest model.

"Oricui îi este greu să se despartă de o maşină care, timp de 12 ani, a fost în topul preferinţelor şi, deci, în topul vânzărilor. Tocmai de aceea, ideea celor de la Frank Group s-a potrivit ca o manuşă. Campania publicitară este cu atât mai importantâ cu cat, in Romania, Skoda Octavia Tour s-a bucurat de o apreciere deosebita din partea cumparatorilor, avand in vedere ca de la lansare pana in momentul actual s-au vandut mai mult de 40.000 de autoturisme in Romania," a declarat Vlad Rusu, Brand Manager Skoda Romania.

Skoda Octavia Tour este inca disponibila la vanzare, pentru doar 8.655 de euro (TVA si trei prime de casare incluse). Octavia Tour este prima generatie a familiei Octavia, fiind lansat in urma cu aproximativ 14 ani, la Salonul Auto de la Paris. In toata aceasta perioada, au fost fabricate 1,4 milioane de unitati. Modelul a fost rebotezat Tour in momentul in care a aparut pe piata cea de-a doua generatie Octavia, el fiind pastrat in oferta marcii deoarece vanzarile mergeau inca foarte bine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.