Se schimbă regulile de obţinere a permisului auto. Modificările intră în vigoare de mâine

Conform unei decizii stabilite de Guvern...

Se schimbă regulile de obţinere a permisului auto. Modificările intră în vigoare de mâine Se schimbă regulile de obţinere a permisului auto. Modificările intră în vigoare de mâine

Conform unei decizii stabilite de Guvern în urmă cu un an, pentru asigurarea legalităţii examenului de obţinere a permisului de conducere, proba teoretică se va înregistra video, iar în cazul probei practice atât video, cât şi audio, cu sisteme tehnice de monitorizare. Modificările vor intra în vigoare de mâine şi vor apărea în Codul Tutier. Pentru proba practică, sistemele tehnice de monitorizare se instalează pe autovehiculele de examen. Prin excepţie nu se înregistrează audio sau video proba practică susţinută pentru categoriile AM, A1, A2 şi A.

Sursă: Realitatea.net

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.