Se vinde o Dacia Solenza din 2005. Doar să citeşti anunţurile şi o cumperi instant: „… plin de benzină inclus”

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Ceea ce nu ştiu mulţi care vor să-şi vândă maşina folosită este că, pentru a avea succes, ai nevoie de o poveste bine împachetată. Stefan Dumitru a dat un anunţ pe Facebook care reuşeşe că atragă atenţia. Proprietarul nu se pierde în detalii tehnice, şi foloseşte umorul cât se poate de mult.

Iată cele două postări:

„DIRTY JOB / GETAWAY CAR FOR SALE
Ai tu „o treaba” si vrei sa nu te stie lumea.. si nu stii cum sa faci. Hai sa te rezolv. Nu te baga nimeni in seama cu asta, e perfecta. Are o vopsea speciala de nici nu trebuie s-o speli cu anii, crede-ma c-am verificat!
Merge brici, porneste la sfert de cand o stiu, de prin 2005. Kilometrajul e un pic dat inainte, ca era dubios sa n-aiba nici 60,000km. ITP-ul la zi, aer conditionat pt amicul care asteapta afara, plin de benzina inclus (de asta-i asa scumpa).
Pregateste banii (6500 lei), te sun eu. Da, iti stiu numarul. Mai bine sa zici tu ca vrei din prima decat sa insist, crede ma.”

„ULTIMATE HIPSTER MACHINE!!

Cand mergi in Fratelli cu o masina mai veche de 2016 faci sa se ridice cate o spranceana. Uimeste-ti prietenii si lanseaza o moda! E momentul tau de glorie in care arati ca nu-ti pasa! Nimeni nu va avea ca a ta, nimeni n-o s-o poata compara cu a ta!
– Casetofon!(!!) cu fata detasabila, s-o poti lasa nonsalant pe bar ca sa le umpli de uimire pe milllenials!
– aer conditionat, sa te racoresti daca nu le dai pe spate
– Kilometri pe bune, de necrezut! 1.4 benzina (de parca ar fi multe modele..). 2005 (a fost un an bun), rar, itp, motor, tot. Fara accidente – ca daca n-a prea mers cu ea.. Am dat un pic frunzele uscate sa-i fac poza.
Hai vino sa facem actele, ia sa ai la tine 6500 EURO (ce??, nu stii de gluma??! Lei, mai..) si pleci scartaind din 5 roti all season.
Da-mi un semn, insista ca poate e muzica tare si n aud din prima.
PS: la o adica, pentru 10 euro extra, nu numai ca neg ca ai luat-o de la mine dar ma si jur si ca nu te-am vazut vreodata in asa ceva.”

GALERIE FOTOComentarii
Inchide