SEAT a început să construiască noua cutie de viteze a grupului Volkswagen

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

SEAT Components, una dintre cele trei centre de producţie a companiei spaniole, alături de Martorell şi Barcelona, a început producţia cutiei de viteze MQ281 a grupului Volkswagen.

Noua transmisie cu 6 trepte va fi utilizată pe modele SEAT, Volkswagen, Audi şi Skoda, iar producţia va fi de 450.000 de unităţi anual.

Producţia transmisiei MQ281 în unitatea SEAT o recunoaştere de către grupul Volkswagen a eforturilor spaniolilor de îmbunătăţii eficienţa şi a creşte productivitatea.

Fabrica este localizată în El Prat de Llobregat, lângă aeroportul Barcelona, fiind cunoscută pentru eficienţa şi anul trecut a produs aproape 700.000 de cutii de viteză MQ200, dintre care 56% au mers la export.

SEAT Componentes este unul dintre cele 9 centre dedicate producţiei de transmisii pe care grupul Volkswagen le deţine la nivel mondial, are 1000 de angajaţi şi ocupă peste 155.000 de metri păstraţi. Zilnic, aici se pot produce 3500 de transmisii.

Pe lângă MQ281, centrul SEAT Components produce şi trasmisia MQ200, producţia maximă anuală a celor două modele fiind de 800.000 de unităţi.

Celelalte centre VW sunt la Kassel (Germania), Vrchlabi şi Mladá Boleslav (Cehia), Córdoba (Argentina) şi Anting, Dalian, Tianjin, Changchun (China).

 Comentarii
Inchide