SEAT a livrat 342.700 de maşini până în luna iulie, cel mai bun rezultat din istoria sa

SEAT a înregistrat cel mai bun rezultat din istoria sa.

SEAT a livrat 342.700 de maşini până în luna iulie, cel mai bun rezultat din istoria sa SEAT a livrat 342.700 de maşini până în luna iulie, cel mai bun rezultat din istoria sa

SEAT a înregistrat cea mai bună lună iulie din istoria companiei, depăşind cifra înregistrată anterior în 2001 (46.200 unităţi). Livrările au crescut în iulie cu 35,7% faţă de aceeaşi lună a anului 2017, atingând un total de 52.700 de vehicule vândute.

SEAT înregistrează un volum record datorită ofensivei modelelor, inclusiv Ateca şi Arona. Una din trei maşini pe care le vinde în prezent este SUV, iar cifrele vor creşte în următoarele câteva luni, odată cu consolidarea modelului Arona şi lansarea modelului Tarraco.

Rezultatele obţinute până în iulie au fost susţinute de o creştere accentuată în majoritatea pieţelor în care SEAT este prezent, dintre care multe au crescut cu mai mult de 20%.

Spania este piaţa principală, cu 72.900 de vehicule vândute (+16,0%). În plus, SEAT este cel mai important brand din ţară, iar Leon şi Ibiza sunt modelele cele mai vândute.

Germania este pe locul doi, înregistrând o creştere de 26,4% şi vânzări de 71,400. În Marea Britanie, SEAT înregistrează un progres faţă de tendinţa pieţei, crescând cu 23,5% (total: 41,600 de autoturisme).

Franţa, care contribuie cu cel de-al patrulea volum de vânzări SEAT (18,900), este una dintre pieţele cu cea mai rapidă creştere (23,2%), precum şi Italia (14,200; + 27,1%).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.