SEAT a stabilit un record de producţie în prima jumătate a anului 2019 - VIDEO

Constructorul spaniol SEAT a livrat 314.300 de maşini în primele şase luni ale anului, cu 8,4% mai multe decât în aceeaşi perioadă din 2018.

SEAT a stabilit un record de producţie în prima jumătate a anului 2019 - VIDEO SEAT a stabilit un record de producţie în prima jumătate a anului 2019 - VIDEO

Constructorul spaniol SEAT a livrat 314.300 de maşini în primele şase luni ale anului, cu 8,4% mai multe decât în aceeaşi perioadă din 2018. Pentru prima dată în istoria sa, SEAT a vândut peste 300.000 de maşini în prima jumătate a unui an, doborând recordul stabilit anul trecut (289.000 de unităţi).

În luna iunie, SEAT înregistrat o creştere de peste 10% a vânzărilor, pentru a doua lună consecutiv. Spaniolii au livrat peste 57.300 de maşin la nivel mondial, cu 11,5% mai multe decât în iunie 2018. Luna trecută a fost şi cea mai bună lună iunie din istoria constructorului.

Livrările mărcii CUPRA au fost şi ele foarte bune în prima jumătate a anului, cu peste 12.700 de unităţi livrate în această perioadă, cu 73% peste cele din prima jumătate a lui 2018.

Constructorul a înregistrat creştere pe toate pieţele sale, cele mai mari creşteri fiind în Germania, Olanda, Franţa, Italia, Portugalia, Danemarca şi Elveţia. Cele mai mari pieţe după volum pentru SEAT sunt Spania, Germania, Marea Britanie, Italia şi Mexic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.