Seat anunţă vânzări record în august şi lansare primului SUV propulsat cu gaz natural comprimat

Seat anunţă vânzări record în august şi lansare primului SUV propulsat cu gaz natural comprimat

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Vânzările SEAT au crescut la nivel mondial în luna august cu 38,9%, ajungând la un total de 41.200 de autovehicule (2017: 29.700 de unităţi). Creşterea a fost accelerată de implementarea noului standard WLTP. 
Anul acesta, până în august inclusiv, SEAT a vândut în total 383.900 de autovehicule, ceea ce însemnă un plus de 21,9% faţă de anul precedent (315.100 de automobile).

Livrările SEAT la nivel mondial au crescut fulminant, datorită creşterilor de pe principalele pieţe europene. Între ianuarie şi august marca a repurtat cele mai mari vânzări naţionale în Germania (83.100 de autovehicule; +27,6%), Spania (79.100; +18,2%) şi Marea Britanie (45.200; +26,2%).

În Germania şi Marea Britanie, SEAT a înregistrat până în august cele mai bune rezultate la vânzări din întreaga sa istorie, iar în Spania, SEAT a fost marca cu cele mai mari vânzări, Leon şi Ibiza fiind modelele cu cele mai numeroase înmatriculări.

Spaniolii vor adăuga în gamă şi modelul CUPRA Ateca, precum şi primul SUV de pe piaţă propulsat cu gaz natural comprimat: AronaTGI. Cea mai ecologică variantă a gamei Arona se va alătura gamei de modele SEAT pe CNG, din care fac parte, în prezent, modelele Mii, Ibiza şi Leon.

Recent, SEAT a prezentat modelul Tarraco, care are menirea de a completa gama de SUV-uri a mărcii, compusă până în prezent din Arona şi Ateca. 

 Comentarii
Inchide