SEAT Arona a luat premiul Best Product Design 2018

Noul SEAT Arona a primit distincţia ...

SEAT Arona a luat premiul Best Product Design 2018 SEAT Arona a luat premiul Best Product Design 2018

Noul SEAT Arona a primit distincţia Best Product Design 2018 în cadrul prestigioasei competiţii de design Red Dot Award. Designul exterior şi interior, precum şi multiplele opţiuni de personalizare au fost criteriile principale care i-au adus acest premiu noului SEAT Arona.

Arona se evidenţiază prin dimensiunile compacte, comportament dinamic şi un nivel ridicat de siguranţă. 

"Suntem extrem de încântaţi de obţinerea prestigiosului premiu de design pentru SEAT Arona. Ne-am dorit să imprimăm crossover-ului un caracter distinct, pentru viaţa cotidiană şi pentru jungla urbană", a declarat Directorul de Design al SEAT Alejandro Mesonero-Romanos. "SEAT Arona este încă un exemplu de design proaspăt, tineresc, funcţional, aventuros şi confortabil".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.