Seat - berlină medie în trei volume?

Pentru 2009, Seat a anunţat că ne pregăteşte câteva surprize. Printre acestea am putea regăsi o berlină în trei volume, care să concureze cu noile Ford Mondeo sau Renalut Laguna.

Seat - berlină medie în trei volume? Seat - berlină medie în trei volume?
Pentru următorii trei ani, Seat a anunţat că îşi va diversifica gama cu încă patru noi modele, printre care o citadină şi un crossover. Deocamdată, cei de la Motor Authority speculează că 2009 va aduce o berlină familistă Seat în trei volume, din categoria medie.

Cel mai probabil, noul model va fi bazat pe platforma lui VW Golf VI, dar nu este exclusă nici o împărţire a componentelor tehnice cu berlina VW Passat. La capitolul motorizări, este de aşteptat să regăsim propulsorul de pe Leon Cupra, de 2,0 litri turbo şi 240 CP. Alte zvonuri spun că Seat va prezenta la Salonul de la Frankfurt un concept care va prefigura acest nou model.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.