Seat Ibiza 2008 deconspirat

Noul Seat Ibiza va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva, surpriza a cam fost stricată, însă, prin apariţia unor imagini ce au la baza scheme, ce prefaţează fidel viitorul model spaniol de clasa mică.

Seat Ibiza 2008 deconspirat Seat Ibiza 2008 deconspirat
Seat Ibiza 2008În cursul acestei săptămâni au apărut primele schiţe ce înfăţişau în linii mari noul Seat Ibiza, ce ar fi trebuit să apară în faţă publicului, în premieră, la Salonul Auto de la Geneva. pornind de la aceste date, spaniolii s-au pus pe treabă şi au scos o variantă renderizată a modelului de clasă mică.

Tindem să credem că interpretarea este una destul de fidelă ţinând cont că are la bază anumite informaţii ce au transpirat în presă. Trecând peste teoriile conspiraţioniste , observăm că modelul aduce foarte mult cu fratele mai mare şi pare ceva mai masiv decât generaţia actuală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.