SEAT Ibiza Adorada

Dip Motors, distribuitor autorizat SEAT în Braşov, a creat un autoturism unicat cu ocazia nominalizării pentru trofeul SEAT GO, obtinut pentru activitatea desfăşurată în anul 2007.

SEAT Ibiza Adorada SEAT Ibiza Adorada
Trofeul SEAT GO este oferit de fabrica SEAT din Martorell distribuitorilor cu realizări şi rezultate deosebite. Dip Motors primeşte pentru a doua oară această distincţie, primul trofeu fiind înmânat în anul 2004.

Autoturismul unicat denumit SEAT Ibizia Adorada a fost vopsit în culoarea unicat, „Dip Purple-Metallic”, creată special de către echipa de vopsitorie a Dip Motors, iar jantele Borbet „powder-black”de 15” vin în completarea aspectului sportiv.

Jantele Borbet au fost alese în spiritul colaborării dintre producătorul de jante şi divizia SEAT Sport, care se ocupă de prezenţa SEAT în cadrul Campionatului Mondial de Turisme (WTCC). La exterior mai sunt de remarcat geamurile laterale, luneta şi stopurile fumurii.

SEAT Ibiza Adorada va fi prezentată în premieră mondială pe data de 13 mai la standul SEAT / Dip Motors din cadrul Braşov Auto & Accesorii Show 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.