Seat Ibiza Cupra Concept dezvăluit la Beijing

Spaniolii de la Seat au prezentat în cadrul Salonului Auto de la Beijing conceptul Ibiza Cupra, ce va sta la baza viitorului facelift al binecunoscutului hot hatch iberic.

Seat Ibiza Cupra Concept dezvăluit la Beijing Seat Ibiza Cupra Concept dezvăluit la Beijing

Constructorul spaniol, Seat, a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Beijing conceptul Ibiza Cupra. Acesta va prefigura un viitor facelift al hot hatch-ului iberic.

Motorul turbo de 1,4 litri dezvoltă ca şi până acum 180 CP şi este legat la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj DSG.

Exteriorul a suferit câteva modificări pentru a accentua caracterul sportiv şi agresiv al mini hot hatch-ului spaniol. Farurile bi-xenon încorporează acum luminile de zi dotate cu tehnologia LED. Spoilerul faţă redesenat şi gurile de aerisire de dimensiuni mari subliniază caracterul agresiv al hatchback-ului alături de evacuarea trapezoidală şi difuzorul de aer din spate.

La interior găsim un volan nou din piele cu cusături în culoarea caroseriei şi ceasuri de bord cu un design revizuit.

Producătorul spaniol susţine că versiunea finală va intra pe piaţă până la sfârşitul anului 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.