Seat Ibiza David Guetta scos pe ebay

Modelul celebrului DJ costă pe ebay doar 15.000 euro. Pentru început, desigur!

Seat Ibiza David Guetta scos pe ebay Seat Ibiza David Guetta scos pe ebay

Seat Ibiza SportCoupe by GuettaMaşina, personalizată cu însemnele lui David Guetta va putea fi găsită în perioada 2-12 octombrie pe ebay la un preţ de pornire de 15.000 de euro. Desigur că preţul s-ar putea dubla pe perioada licitaţiei. Modelul, un Seat Ibiza SportCoupe, care va apărea şi la Salonul Auto de la Paris, a primit câteva modificări cum ar fi negrul mat al caroseriei, al roţilor, dar şi al interiorului. Practic, maşina e la fel de neagră precum Batmobile.

În interior numele DJ-ului devine emblematic pentru maşină, el fiind regăsit pe scaune. Guetta şi Seat sunt legaţi nu doar prin acest model ci şi printr-o colaborare comercială care durează de mai mult timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.