Seat Ibiza Ecomotive - victorie la ECO Tour 2008

Seat Ibiza Ecomotive a reuşit cel mai bun consum la cea de-a zecea ediţie a evenimentului ECO Tour 2008, un concurs axat pe economia de combustibil şi emisiile reduse.

Seat Ibiza Ecomotive - victorie la ECO Tour 2008 Seat Ibiza Ecomotive - victorie la ECO Tour 2008

ECO Tour a avut loc între 13 şi 19 septembrie pe continentul european, iar Seat Ibiza a terminat pe primul loc la clasa “Autovehicule de dimensiuni mici echipate cu motoare Diesel”, şi a obţinut totodată victoria absolută cu un consum mediu de 3,8 litri la 100 km. Pe locul doi s-a clasat VW Passat 1.9 TDI Bluemotion, iar pe 3 Audi A3 1.9 TDIe, în timp ce Toyota Prius s-a clasat doar pe locul 5.

La Eco Tour 2008 au participat 42 de echipe din 14 ţări, dintre care Spania, Germania, Olanda şi Italia. Scopul concursului a fost prezentarea avantajelor unui consum redus de combustibil. Acesta nu numai ca micşorează costurile, dar este benefic şi pentru mediul înconjurător.

Cele 20 de mărci participante au fost împărţite în mai multe categorii: ”Autoturisme de dimensiuni mici”, “Autoturisme compacte” şi “Maşini de familie”, echipate atât cu motoare Diesel cât şi cu motoare pe benzinã. Startul s-a dat la Barcelona, iar traseul a trecut prin oraşe precum Avignon, Lyon, Geneva, Como, Stuttgart, Luxemburg, Bruxelles, linia de sosire fiind la Haga.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.