Seat Ibiza facelift: motoare şi interior noi

Seat Ibiza primeşte câteva modificări importante. Nu că ţi-ai da seama de asta din exterior...

Seat Ibiza facelift: motoare şi interior noi Seat Ibiza facelift: motoare şi interior noi

Pe lângă micile artificii estetice de la exterior, care te-ar face să crezi că este vorba doar de un make up foarte subtil, Seat Ibiza aduce noutăţi atât în habitaclu, cât şi sub capotă. La exterior, primeşte DRL-uri cu LED, jante cu design nou şi blocuri optice uşor modificate. Şi vine şi în două noi culori, Moonstone Silver şi Chilli Red (practic, cele pe care le vezi în galeria de mai sus).

La interior şi-a făcut loc şi sistemul de infotainment prezent pe toate modelele generaţiei actuale, a cărui prezenţă este marcată de ecranul tactil de pe consola centrală. Odată cu acesta, lista de tehnologii de asistenţă se completează cu Tiredness Recognition şi Multi-Collision Brake. Seat se laudă cu materiale îmbunătăţite la interior, care, împreună cu pachetele Colour (vopsirea ornamentelor într-o culoare tematică) vor împrospăta considerabil habitaclul.

Sub capotă găseşti nouatea cea mare - Seat Ibiza adoptă motorizările de 1,0 litri, în trei cilindri, în trei versiuni de putere: cu 75, cu 95 şi cu 110 CP. Disponibil este şi motorul turbo de 1,4 litri, cu 150 de cai-putere şi 250 de Newtoni-metru, care vine augmentat cu tehnologia Cylinder-On-Demand. La capitolul diesel, motorul TDI de 1,4 litri se face util în oricare dintre cele trei versiuni de putere: cu 75, cu 90 sau cu 105 CP.

Suspensia a fost, de asemenea, îmbunătăţită, fiind setată mai mult către confort, în timp ce direcţia hidraulică a fost înlocuită de una asistată electric. Opţional, Ibiza poate dispune de amortizoare adaptive, care pot face trecerea de la Comfort la Sport prin apăsarea unui buton. Pe lângă suspensie, modul Sport modifică şi modul de reacţie al direcţiei şi al pedalierului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.