Seat Ibiza - poze spion

Spaniolii au intrat deja în posesia primelor fotografii cu viitoarea generaţie Seat Ibiza, chiar din fabrica Seat. Acum avem și noul spoiler față.

Seat Ibiza - poze spion Seat Ibiza - poze spion
UPDATE: Ultima informație cu privire la noua Ibiza a  apărut de curând sub forma unei poze a spoilerului față, surprinsă în timpul unei prezentări a constructorului spaniol.

Seat IbizaDupă ce pe internet au apărut câteva schiţe din manualul de service al noii generaţii Seat Ibiza, pe baza cărora a fost creionată o imagine pe calculator, a venit şi rândul fotografiilor reale, cu modelul "în carne şi oase" - ce-i drept, nu sunt imagini oficiale, ci surprinse de "spioni" în fabrica spaniolă.

După cum era de aşteptat, partea frontală urmează linia iniţiată de Seat Altea, iar, din lateral, maşina pare un Seat Leon intrat la apă. Noul Seat Ibiza împarte aceeaşi platformă tehnică cu Skoda Fabia şi viitoarele VW Polo şi Audi A1.

Totuşi, la Geneva 2008 nu a fost prezentat noul model, ci un concept care prefigurează viitorul Seat Ibiza, denumit Bocanegra.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.