Seat Ibiza SC Color Edition

Seat a lansat o noua ediţie specială a modelului Sport Coupe, care pune şi mai mult accent pe prima parte din denumire.

Seat Ibiza SC Color Edition Seat Ibiza SC Color Edition

Interior mai atragatorLa exterior noul model vine în doar trei culori, Lumina Orange, Naranja Lumina şi Galia Blue, cu jante de 17 inch, ce pot fi comandate şi în culoare albă, în mod surprinzător, fără nici un cost în plus. În interior, accesoriile de pe volan sunt de un negru carbon, în timp ce detaliile de pe schimbătorul de viteze şi gurile de aerisire precum şi cusătura scaunelor se asortează cu nuanţa exterioară .

Disponibile din această lună, noile modele pot fi echipate cu benzinarele de 1,4 şi 1,6 litri de 85 respectiv 105 CP plus dieselurile de 90 şi 105 CP, pentru versiunea de 1,6 litri fiind disponibilă chiar şi o transmisie DSG cu şapte trepte.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.