Seat Ibiza SC - lansat în România

Porsche România a lansat modelul Seat Ibiza Sport Coupe, versiunea în 3 uşi a citadinei spaniole, cu preţuri cuprinse între 12.200 euro şi 18.000 de euro.

Seat Ibiza SC - lansat în România Seat Ibiza SC - lansat în România

Ibiza SC-SportCoupe, versiunea  cu trei uşi va fi disponibilă în România în trei versiuni de echipare: Reference, Stylance şi Sport. Motorul de bază pe benzină este de 1,2 litri şi dezvoltă 70  (CP). Celelalte două motoare pe benzină sunt de 1,4 litri, cu 80 CP, şi de 1,6 litri cu 105 CP. Propulsoarele diesel disponibile sunt de de 1,4 litri (80 CP), 1,9 litri cu 90 CP şi tot un motor de 1,9 litri, dar care dezvoltă 105 CP. Cutia manuală cu cinci trepte va fi oferită pentru toate motorizările, iar din 2009 va fi disponibilă o cutie automată (de tip DSG - n.r.), cu şapte trepte, pentru motorul de 1,6 litri de 105 CP.

Primele comenzi pentru maşină au început să fie preluate de dealerii Seat la începutul lunii noiembrie, iar livrările vor începe spre sfârşitul acestui an, conform Porsche România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.