SEAT Ibiza SC Trophy la Worthersee

Nu numai Volkswagen a profitat de evenimentul de la Worthersee pentru a prezenta modele noi ci şi verii de la SEAT. Aceştia au adus sportiva variantă a Ibizei botezată SC Trophy.

SEAT Ibiza SC Trophy la Worthersee SEAT Ibiza SC Trophy la Worthersee

Este vorba de un model destinat curselor pe circuit. Ibiza SC Trophy va fi folosită începând cu anul viitor în campionate monomarcă din Italia şi Spania. Modelul Seat Ibiza SC Trophy foloseşte motorul 1.4 TSI de pe versiunea Cupra ce dezvoltă 180 CP. Acest motor este asociat cu cutia de viteze DSG cu şapte rapoarte.

Pentru a asigura fiabilitatea în condiţii de competiţie, pompa de ulei a fost modificată iar sistemul de frânare a fost preluat de la modelul Leon Cupra.

La nivelul şasiului, ampatamentul a fost lungit cu 13 mm faţă de cel al unei Ibiza Cupra clasice. De asemenea, ecartamentul punţii faţă a fost mărit cu 170 mm iar garda la sol a fost redusă cu 40 mm. Jantele specifice au diametrul de 17 inch iar kitul aerodinamic este specific maşinilor de circuit. Greutatea totală a acestui model de competiţie este de doar 1.063 kg.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.